Datateam logo
blank blank

LSBG LAB JAM: Lotus Domino 8.5.1

Vi går gjennom best practices for oppgradering av Domino til versjon 8.5.1. På workshopen vil deltagerne bruke hvert sitt VMWare hvor vi gjennomføre en oppgradering fra tidligere versjoner av Domino til versjon 8.5.1.

  • Sted: Rosenholm Campus Mastemyr (IBMs lokaler)
  • Tid: 12. januar 2010  med påmeldingsfrist 7. januar
  • Lokasjon- og lunsjsponsor: IBM
  • Påmelding/påmeldte: Påmeldingen er åpen / påmeldte

Vi går gjennom best practices for oppgradering av Domino til versjon 8.5.1.  På workshopen vil deltagerne bruke hvert sitt VMWare hvor vi gjennomføre en oppgradering fra tidligere versjoner av Domino til versjon 8.5.1. 

Vi går gjennom oppgradering av ODS format, hvilke databaser som krever særlig oppmersomhet og ser litt på nyheter i de ulike versjonene og hvordan vi tar i bruk mange av dem.

Workshop vil bli holdt på Campus Mastemyr (IBMs lokaler), Rosenholmveien 25, Kolbotn - tirsdag 12 januar - 2010 kl 09.00 - 15.00 og vi regner med å ha ca. 20 plasser tilgjengelig.

Deltagerne må ha med egen PC med VMWare Workstation 6.X (eller VMWare player) installert.  Disse kan lastes ned fra http://downloads.vmware.com/d/ 

Påmeldingen er bindende og etter ”først til mølla prinsippet”, men LSBG forbeholder seg retten til å begrense antall deltagere fra samme firma - dersom det blir nødvendig. I såfall vil man bli prioritert i påmeldingsrekkefølge pr. firma og evt. endring av person kan gjøres ved å henvende seg til LSBG i ettertid. Først når alle medlemsbedrifter har fått mulighet til en deltager vil det bli mulig å være flere fra andre medlemsbedrifter. Store medlemsbedrifter vil bli prioritert mhp. å sende flere deltagere.

LSBG LAB JAM deltakelse er gratis for Common/LSBG medlemmer, forutsatt at du ikke unnlater å møte uten å ha sagt fra til LSBG senest torsdag 07.01.2010. Dersom du melder deg av senere enn dette, eller unnlater å møte, vil du bli fakturert 2000,- pr. dag for kurset. Datoen er satt så vi kan få tid til å fylle opp evt. ledige plasser igjen. Lab Jam vil være hos IBM på Mastemyr. Takk til Lotus-Arne som spanderer lunch og leie av kursrom.

PS ! Alle henvendelser vedrørende denne LSBG LAB JAM rettes til Harald Czilling.

 

Lenovo bunnbanner ideapad

Tilbake