Datateam logo
blank blank

LSBG LAB JAM: Sametime 8.5 installasjon

Vi gjennomfører en installasjon av Sametime 8.5. Det blir ikke en 'hands-on' installasjon på egne PC'er, men en felles installasjon som vises på prosjektor

  • Sted:  Rosenholm Campus Mastemyr (IBMs lokaler)
  • Tid: 13. januar 2010, påmeldingsfrist torsdag 7. januar
  • Lokasjon- og lunsjsponsor: Informasjon kommer
  • Påmelding/påmeldte: Påmeldingen er åpen / påmeldte

Vi gjennomfører en installasjon av Sametime 8.5.  Det blir ikke en 'hands-on' installasjon på egne PC'er, men en felles installasjon som vises på prosjektor.

Vi gjennomføre installasjonen med Community server, Meeting Server, Proxy og Media Manager.  Parallellt en diskusjon rundt erfaringer i bruk fra beta programmet, og ha en diskusjon rundt hardware.


Workshop vil bli holdt på Rosenholm Campus Mastemyr (IBMs lokaler), Rosenholmveien 25, Kolbotn - onsdag 13 januar - 2010 kl 09.00 - 15.00  og vi regner med å ha ca. 12 plasser tilgjengelig.

Påmeldingen er bindende og etter ”først til mølla prinsippet”, men LSBG forbeholder seg retten til å begrense antall deltagere fra samme firma - dersom det blir nødvendig. I såfall vil man bli prioritert i påmeldingsrekkefølge pr. firma og evt. endring av person kan gjøres ved å henvende seg til LSBG i ettertid. Først når alle medlemsbedrifter har fått mulighet til en deltager vil det bli mulig å være flere fra andre medlemsbedrifter. Store medlemsbedrifter vil bli prioritert mhp. å sende flere deltagere.

LSBG LAB JAM deltakelse er gratis for Common/LSBG medlemmer, forutsatt at du ikke unnlater å møte uten å ha sagt fra til LSBG senest torsdag 07.01.2010. Dersom du melder deg av senere enn dette, eller unnlater å møte, vil du bli fakturert 2000,- pr. dag for kurset. Datoen er satt så vi kan få tid til å fylle opp evt. ledige plasser igjen. Lab Jam vil være hos IBM på Mastemyr. Takk til Lotus-Arne som spanderer lunch og leie av kursrom.

PS ! Alle henvendelser vedrørende denne LSBG LAB JAM rettes til Harald Czilling.

 

Lenovo bunnbanner ideapad

Tilbake